Emma Ostrell

31 Januari

Det var ett tag sen jag uppdaterade nu och det har ju självklart sina anledningar..

För 2 veckor sen var jag hos läkaren pga min ständiga huvudvärk, men det hav ju inte direkta resultat, han kunde inte komma fram till vad det beror på, eftersom alla värden och prover visade bra resultat, fick iaf Citodon utskrivet och 2,5 vecka sjukskrivning igen..

Tog den första tabletten dagen efter jag varit hos läkaren och blev totalt utslagen, sov i flera timmar mitt på dagen, fick ännu värre huvudvärk och mådde ännu mer piss..

Men nu har jag tagit det fler gånger och märker verkligen sådan skillnad, huvudvärken försvinner näst intill direkt, så skönt att den verkligen hjälper och att någon trodde på mig att jag behövde hjälp.

Är inne på sista veckan som sjukskriven nu och jag mår bättre, ännu inte 100 men till 50%, foglossning har börjat visa sig och min Ischas nerv har kommit tillbaka… absolut inte saknat, men jag ska försöka bita ihop och jobba den sista tiden nu.

Såå… vad har hänt annars ? Vi är i full planering med Milos 2 års kalas eftersom han fyller år om 1 vecka, det blir traktor/grävmaskins tema eftersom det är hans favoriter just nu.

Vi var även på RUL igår och fått veta en massa, även kön, som vi gick ut med, då vi båda kände att vi ville det och det kändes bra, men mer om det i ett annat inlägg under dagen.

Xxx

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats